parallax background
Project Staff Solutions

Project Staff Solutions is de flexibele arbeidsbemiddelaar van Nederland voor al uw projecten.


Ben je op zoek naar een nieuwe (tijdelijke) baan? Of ben je op zoek naar nieuwe collega voor de lange termijn of voor dat ene project? Dan ben je bij Project Staff Solutions aan het juiste adres!

Dagelijks met een glimlach werken wij met veel plezier om de perfecte match te maken tussen kandidaat en de organisatie. Dit doen wij met energie en persoonlijke aandacht, door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en kritisch te zijn waar nodig.

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers aan de slag gaan met hun passie en talent. Daar krijgen ze energie van! Daarom geven wij aandacht aan de kandidaat achter het cv, en kijken wij verder dan werkervaring of afgeronde opleidingen.

Waar is iemand goed in of wat zijn hun drijfveren? Samen gaan we op zoek naar de juiste match! This is how we keep moving forward!

Missie
Wij willen de flexibele arbeidsbemiddelaar van Nederland zijn met een brede glimlach. Dagelijks met veel plezier staan wij voor groei, ontwikkeling & kwaliteit voor al onze partners.

Visie
Wat is belangrijker de reis of de bestemming? De organisatie, wij vinden het onze taak om zowel kandidaat als organisatie optimaal te begeleiden tijdens de reis naar een nieuwe baan of bij de werving en selectie van een nieuwe collega.

Current job offers Profile on Linkedin

Gezim RamaAls bedrijfsleider/ recruitment expert streef ik er altijd naar om organisaties te ondersteunen bij het bouwen van dynamische en diverse teams die klaar zijn voor iedere uitdaging. Met een scherp oog voor talent en bewezen staat van dienst, is het mijn doel om organisaties te ondersteunen op recruitmentgebied. Ik haal veel energie uit het creëren van lange termijn relaties, het vinden, aantrekken en samenbrengen van toptalent en het creëren van win-win situaties!Profile on Linkedin

This is how we keep moving forward!

100%

Persoonlijk


100%

Betrouwbaar


100%

Enthousiasme


Werken via Project Staff Solutions

Ben je op zoek naar een nieuwe (tijdelijke) baan? Dan ben je bij Project Staff Solutions aan het juiste adres!


Open sollicitatie doen?

+31(0)475 745 040

Verstuur CV
Log in